Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

ZEITCOIN

Το ZeitCoin είναι ένα νέο crypto-coin το οποίο έχει ημερομηνία έναρξης στις 1 Μαρτίου στις 11 μ.μ.!
Επίσημο νήμα: https://bitcointalk.org/index.php?topic=466066.0





Website : www.zeit-coin.com
Facebook : https://www.facebook.com/Zeitcoin
Twitter : https://www.twitter.com/Zeitcoin
Reddit : http://www.reddit.com/r/ZEITCOIN/
Unofficial Forum : http://infomaniaco.com/ZEITCOIN/index.php
https://kiwiirc.com/client/irc.freenode.net/Zeitcoin


Μπορείτε να παρακολουθείτε τον μετρητή για την έναρξη εδώ:http://www.tickcounter.com/countdown/2014mar01/America+New_York/120000am/ZEITCOIN%2520LAUNCH

Η ομάδα του ZeitCoin υποστηρίζει το "Zeitgeist κίνημα" (μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ), το οποίο ουσιαστικά αποτελεί έναν οργανισμό που υπερασπίζεται την βιωσιμότητα του ανθρώπου, μέσω ακτιβιστικών δράσεων και ενός παγκόσμιου δικτύου που ενεργεί μέσω των μέσω ενημέρωσεις, διαφόρων προτζεκτ και εκδηλώσεων (φιλανθρωπίας κτλ).

Το team σας παροτρέπει να αφιερώσετε 2 ώρες και να δείτε το παρακάτω βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=OrHeg77LF4Y





Υποστηρίζουν ότι δεν είναι αφελείς και δεν θεωρούν ότι το δικό τους νόμισμα(crypto coin) μπορεί να αντικαταστήσει τα ισχυρά νομίσματα, όπως δολλάριο και ευρώ. Ωστόσο, πιστεύουν ότι με τις δικές τους πρωτότυπες ιδέες θα μπορέσουν να κάνουν αυτό το ηλεκτρονικό νόμισμα ιδανικό για ανταλλαγές και αγορές διαφόρων αγαθών, τα οποία θα μπορούν να τα χρησιμοποιούν κυρίως υποστηρικτές του κινήματος.

Αυτή τη στιγμή έχουν ήδη έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους του κινήματος και τους έχουν ενημερώσει για την πρόοδό τους. (τα πορτοφόλια κτλ είναι όλα έτοιμα για την έναρξη)
Θέλουν να τους προσφέρουν 100 εκατομμύρια ZEIT για να τα μοιράσουν στα μέλη τους και στους οργανισμούς με τους οποίους συνεργάζονται. Έτσι, σκοπεύουν να προωθήσουν αρχικά το ZeitCoin.

Στη συνέχεια, θα παρεβρεθούν στο "Z-Day 2014 - The Zeitgeist Movement " συνέδριο στις 15 Μαρτίου στο Τορόντο. Εκεί σκοπεύουν να ενημερώσουν και να εκπαιδεύσουν τους παρεβρισμόμενους για το ηλεκτρονικό αυτό νόμισμα και τους απώτερους στόχους τους. Επιπλεόν, θα έχουν 2500 εκτυπωμένα χάρτινα πορτοφόλια (paper wallets) τα οποία θα έχουν αξία 20000 ZEIT το καθένα και θα τα μοιράσουν στον κόσμο.

Επειδή όμως δεν θα μπορούν να βρίσκονται όλοι εκεί, η ομάδα τους σκοπεύει να μοιράσει άλλα 100 εκατομμύρια ZEITs. Αυτά θα μοιραστούν στους πρώτους 2000 που θα τους ακολουθήσουν στο twitter και θα πατήσουν "like" στη σελίδα τους στο facebook! Ο καθένας θα πάρει 50000 ZEIT όταν κυκλοφορήσουν τα πορτοφόλια. Μπορείτε να βρείτε το όνομά σας εδώ: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Aq-wtrqZ9vg_dExKY2tGSEVpU21ZLXBvVmhVSGgzOHc&usp=sharing#gid=0 αφού κάνετε "like" και "follow" στις αντίστοιχες σελίδες. Τα έπαθλα λένε ότι θα τα δώσουν 3 μέρες αργότερα από την έναρξη ώστε να μπορέσουν να μαζέψουν μερικά νομίσματα (mining).

Για να γίνει πιο ενδιαφέρον, ζητούν από τον κόσμο να χρησιμοποιήσει την φαντασία του και να κάνει κάτι δημιουργικό ώστε να προωθήσει το ZeitCoin! Έπειτα όλοι θα ψηφίσουν και οι 3 πρώτοι θα πάρουν 5 εκατομμύρια, 2.5 εκατομμύρια και 1.25 εκατομμύριο ZEITs αντίστοιχα. Όσοι συμμετάσχουν απλά με κάποια ιδέα θα λάβουν και αυτοί 10000 ZEIT. Φυσικά στο διαγωνισμό θα μπούνε μόνο οι ιδέες που αξίζουν και δεν εμπεριέχουν παράνομες πράξεις κτλ. Με όλους αυτούς τους διαγωνισμούς υποστηρίζουν ότι θα μοιράσουν απλόχερα 300 εκατομμύρια ZeitCoins. Ωστόσο, δεν μπροστά στο συνολικό αριθμό από ZEIT που θα υπάρξουν αυτό είναι και πάλι μικρό ποσοστό και με αυτή την κίνηση θέλουν να μοιράσουν τα νομίσματα σε όλους.

Λεπτομέρειες νομίσματος:

- Scrypt POW αλγόριθμος (μπορείτε να κάνετε mining και με τη κάρτα γραφικών και με τον επεξεργαστή)
- Ένα Block σπάει ανά 30 δευτερόλεπτα
- Κάθε Block ανταμοίβει με 200000-800000 νομίσματα (αρχικά)
- Μετά από 6 βδομάδες οι αμοιβείς για κάθε block θα είναι μόνο 10000 ZEIT
- Το επίπεδο δυσκολίας ανανεώνεται έπειτα από κάθε block! Έτσι τα multipools δεν θα αυξάνουν πάρα πολύ την δυσκολία και θα μπορούμε να κάνουμε mining.
- Συνολικά θα υπάρξουν 99 δυσεκατομμύρια νομίσματα
- Για να γίνει μία συνδιαλλαγή πρέπει να γίνουν 4 επικυρώσεις στο δίκτυο, το οποίο παίρνει περίπου 2 λεπτά(γρήγορο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου